Politika privatnosti

Tko smo mi

Moliza.me je inicijativa kršćana, sljedbenika Isusa Krista, koji su kroz svoje vlastito iskustvo iskusili snagu molitve i Onoga koji molitvu čuje i uslišava. 

Svatko od nas imao je trenutke u životu gdje smo zaista osjećali potrebu za Božjim vodstvom i intervencijom. Isto tako kroz te trenutke imali smo potporu nekog drugog koji je posrednički molio za nas i bio uz nas kroz sve te trenutke. 

To isto želimo i tebi! Želimo da se osjećaš podržano kroz situaciju kroz koju prolaziš, ali isto da iskusiš Božju pomoć, vodstvo i podršku. 

Bez obzira ukoliko si vjernik ili čak i ne vjeruješ u Boga, nemaš što izgubiti! Mi se želimo za tebe moliti i biti ti podrška!

Email adresa: zahtjev@moliza.me

 Koje osobne podatke prikupljamo i zašto

Komentari

Kada posjetitelji napišu komentar na web-stranici mi prikupljamo podatke prikazane u formi komentara, i također IP adresu posjetitelja kao i string korisničkog agenta preglednika kako bi lakše detektirali spam.

Medij

Ako prenesete sliku na web-stranicu, trebali bi izbjegavati prijenos slika koje imaju ugrađene podatke o lokaciji (EXIF GPS). Posjetitelji web-stranice mogu ih preuzeti i izdvojiti bilo koje podatke o lokaciji iz slika sa web-stranice.

Kontakt forme

Ukoliko koristite  naš web obrazac za kontakt, poslane podatke iz kontakt forme čuvamo određeno vrijeme zbog pružanja traženih usluga i informacija korisnicima, ali ne koristimo podatke poslane kroz tu kontakt formu za marketinšku namjenu.

Ukoliko koristite  naš web obrazac za registraciju za primanje novosti,  poslane podatke iz kontakt forme čuvamo dok ne zatražite brisanje svojih podataka kako bi Vam pružali potporu kroz ohrabrujuće sadržaje i materijale.

Podaci koje prikupljamo na našim kontakt formama su: ime, e-mail adresa i broj telefona.

Kolačići

Ako napišete komentar na našoj web-stranici, možete odabrati da spremite ime, adresu e-pošte i web-stranicu u kolačiće. Ovo je kako bi vam olakšali ponovno komentiranje, da ne morate ponovno unositi te informacije. Ovi kolačići traju godinu dana.

Ako imate račun i prijavite se na ovu web-stranicu, postaviti ćemo privremeni kolačić kako bi utvrdili da li vaš preglednik prihvaća kolačiće. Ovaj kolačić ne sadrži osobne podatke i briše se kada ugasite preglednik.

Kada se prijavite, također ćemo postaviti nekoliko kolačića kako bi sačuvali vaše podatke o prijavi i vaše postavke zaslona. Kolačići prijave traju dva dana, i kolačići postavki zaslona traju godinu dana. Ako odaberete “Zapamti me”, vaša prijava će trajati dva tjedna. Ako se odjavite s računa, kolačići prijave biti će uklonjeni.

Ako uredite ili objavite članak, dodatni kolačić biti će spremljen u vašem pregledniku. Ovaj kolačić ne sadrži osobne podatke i samo ukazuje na ID objave članka koji ste upravo uredili. Kolačić istekne nakon 1 dana.

Ugrađeni sadržaj s drugih web-stranica

Članci na ovoj web-stranici mogu sadržavati ugrađeni sadržaj (npr. video, slike, članke, itd.). Ugrađeni sadržaj sa drugih web-stranica ponaša se istovjetno kao da je posjetitelj posjetio tu drugu web-stranicu.

Ove web-stranice možda prikupljaju podatke o vama, koriste kolačiće, imaju ugrađeno dodatno praćenje od trećih strana, i nadgledaju vašu interakciju s tim ugrađenim sadržajem, uključujući praćenje vaše interakcije s ugrađenim sadržajem ako imate račun i prijavljeni ste na web-stranici.

Analitike

Moliza.me provodi analitiku prikupljenih podataka s ciljem boljeg razumijevanja korisnika i pružanju boljeg odgovora na njegove/njene potrebe.

S kime dijelimo vaše podatke

Vaše podatke ne dijelimo ni s jednim drugim entitetom osim direktnim volonterima Moliza.me koji se odluče za vas moliti.

Koliko dugo čuvamo vaše podatke

Ako napišete komentar, komentar i njegovi meta podaci su sačuvani zauvijek. To je zato da možemo automatski prepoznati i odobriti buduće komentare, umjesto da ih držimo na čekanju za odobrenje.

Za korisnike koji se registriraju na našoj web-stranici (ako ih ima), mi također pohranjujemo osobne podatke koje navedu u njihovim korisničkim profilima, Svi korisnici mogu vidjeti, urediti, ili obrisati svoje osobne podatke u bilo koje vrijeme ( osim što ne mogu promijeniti svoje korisničko ime). Administratori web-stranice također mogu vidjeti i urediti te informacije.

Podatke prikupljene kroz kontakt forme čuvamo trajno kako bi Vam mogli i u budućnosti pružiti kvalitetniju uslugu temeljem Vaših prethodnih upita. Ukoliko zatražite brisanje svojih podataka, Vaše podatke obrisat ćemo iz naše zbirke osobnih podataka ukoliko za to ne postoji zakonsko ograničenje.

Koja prava imate nad svojim podacima

Ako imate račun na ovoj web-stranici, ili ste pisali komentare, možete zatražiti primanje izvozne datoteke osobnih podataka koje imamo o vama, uključujući sve podatke koje ste nam dostavili. Također možete zatražiti brisanje svih osobnih podataka koje imamo o vama. Ovo ne uključuje bilo koje podatke koje smo obavezni držati za administrativne, pravne ili sigurnosne namjene.

Gdje šaljemo vaše podatke

Komentari posjetitelja mogu se provjeriti putem automatske usluge za otkrivanje neželjene pošte.

Vaše kontakt informacije

Službenik za zaštitu osobnih podataka u Moliza.me

Email: zahtjev@moliza.me